La PAHC ocupa indefinidament la seu del BBVA i aconsegueix un lloguer social

  • Un centenar de militants ocupen durant tot el matí la central de l'entitat i aconsegueixen asseure el director de zona · Les negociacions acaben amb un acord favorable per l'afectada: un lloguer social de 150 euros i un petit deute residual

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.02.2014 - 13:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dia d’acció i cel·lebració per la PAHC de Sabadell. L’Alicia, una afectada que portava molts mesos acumulant negatives per part del BBVA a través de les negociacions col·lectives de les PAH, va irrompre a la central del BBVA acompanyada per un centenar d’activistes. Van estripar tota la publicitat de l’entitat i van bloquejar l’oficina durant tot el matí d’ahir mentre advertien al seu director que si no venia un alt representant de l’entitat no marxarien. A quarts de tres de la tarda arribava la bona notícia i els ocupants esclataven d’alegria: la comitiva que havia anat a negociar amb el director de zona a la seu d’Unnim al carrer de Gràcia havia arrencat el compromís per escrit d’un lloguer social i d’una rebaixa substancial dels 20.000 euros que l’entitat havia reclamat indoblegable fins ahir.

Avui, al ple

Aquesta tarda la PAHC també serà present al Ple de l’Ajuntament presentant la moció que està essent debatuda a molts consistoris del territori les darreres setmanes i que proposa multar les entitats financeres que tinguin pisos buits a la ciutat. A Sabadell, però, l’Ajuntament ja s’ha compromès fa setmanes a aplicar aquestes multes, tot i que afirmen que no podran fer-se efectives fins d’aquí força mesos. La PAHC considera que igualment és important entrar via Ple la moció per garantir que tots els grups -i no només la plataforma- vetllaran pel compliment d’aquest acord.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any