Dimissió en bloc a l’IES Marratxí en solidaritat amb el director expedientat

  • Han renunciat al càrrec tots els membres de l'equip directiu, els caps de departament, els tutors i els coordinadors

VilaWeb
Redacció
24.01.2014 - 17:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tots els càrrecs orgànics de l’IES Marratxí han dimitit avui en bloc com a reacció al segon expedient i suspensió de les seves funcions al director del centre, Jaume March. Han dimitit, en concret, tot l’equip directiu, els caps de departament, els tutors i els coordinadors del centre. L’Assemblea de Docents ja va emetre ahir a última hora un comunicat en què denunciava la repressió contra March per part de la conselleria.

El govern no ha volgut donar gaire detalls sobre els motius que l’han portat a expedientar novament March, tot i que ahir ja va dir que estava relacionat amb l’expedient intern que al seu torn el mateix March havia obert a una estudiant del centre per haver enregistrat una conversa amb la cap d’estudis, saltant-se el Decret de Drets i Deures dels Alumnes. March porta vint anys dedicat al món de l’ensenyament i mai havia tingut cap expedient. Ara, en dos mesos, el govern n’hi ha obert dos: l’un per una ‘falta molt greu per conculcar el dret a l’educació’ durant la vaga de docents; i l’altre, aquest darrer, per ‘falta greu’.

Al llarg d’avui March ha rebut el suport de la tota comunitat educativa. Els sindicats han acusat el govern de fer una ‘caça de bruixes’, de fomentar la crispació i la coacció i de deixar el col·lectiu docent en la més absoluta indefensió. Queda per veure ara com respon la conselleria  a la dimissió en bloc de tot l’equip de l’IES Marratxí.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any