Totes les lliçons de Cañas sobre corrupció abans del seu escàndol

  • El programa Versió RAC-1 en fa un contundent recull

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.01.2014 - 17:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diputat de Ciutadans Jordi Cañas ha atacat moltes vegades polítics de CiU i del PSC per casos de presumpta corrupció. I ara és ell qui es veu esquitxat per una cas de frau fiscal. El programa Versió RAC-1, de Toni Clapés, ha fet un contundent recull de les intervencions de Cañas anteriors al seu escàndol, alliçonant sobre la corrupció política. 

Heus ací el recull:

Molts usuaris a Twitter li han recordat les seves intervenecions irades i la seva vehemència gestual al parlament; n’han fet befa amb l’etiqueta #pelisconcañas i li han recordat l’exigència de Ciutadans de transparència i contundència amb els casos de corrupció.

Per exemple, avui al matí el periodista Germà Capdevila ha recollit de la web de Ciutadans un document elaborat per aquest partit, titulat ‘Proposta de pacte anticorrupció. Decàleg de mesures per a restablir la confiança dels ciutadans en els seus polítics‘. En l’exposició de motius, el text demana als partits ‘el compromís d’expulsar immediatament de la vida política qualsevol persona que es vegi esquitxada per la sospita fonamentada d’haver incorregut en una conducta il·lícita i irregular.’

A banda, ha circulat molt captures de pantalla de piulets de Cañas dient coses com ‘Mas té un gra amb la corrupció i C’s li rebentarà’ i fotos com aquella en què Rivera gesticula al parlament al costat de Cañas parant la mà.

I també li han recordat una intervenció al parlament en què provava de ridiculitzar Oriol Pujol per l’encausament en el cas de les ITV:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any