Marc Mur també abandona l’executiva del PSC

  • 'Em costa continuar en un partit amb tics estalinistes' diu el membre de l'executiva socialista i batlle de Flix

VilaWeb
Josep Casulleras Nualart
21.01.2014 - 10:03

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La mà dura que aplica la direcció de Pere Navarro contra el sector del partit favorable al referèndum continua tenint conseqüències. Marc Mur, batlle de Flix, històric militant socialista i secretari general de l’Associació de Municipis per la Independència, ha explotat. Arran del càstig a Fabián Mohedano per haver assistit a un acte d’ERC i a Geli, Ventura i Elena per haver votat a favor de demanar el referèndum, Mur ha decidit abandonar l’executiva del PSC.

‘En aquest partit volen silenciar les veus discordants i a intentar fer neteja. I això, sense ni tan sols haver escoltat prèviament cap dels quatre [Mohedano, Geli, Ventura i Elena]’, ha dit Mur a VilaWeb.

‘Jo ja no puc esperar la meva decisió, i la prendré abans que ho facin per mi’, deia ahir, reblant: ‘En un partit amb tics estalinistes em costa de mantindre’m-hi. I ja fa gairebé trenta anys que hi sóc, incloent les joventuts.’ I avui ha decidit de continuar al partit però deixant els seus càrrecs orgànics a l’executiva nacional i a la direcció del partit a la Ribera d’Ebre.

Mur ha lamentat que la comissió de garanties no hagi esperat ni a escoltar els afectats –‘que és un dret bàsic que qualsevol delinqüent té a l’estat espanyol’– i ha acusat el nucli dur del partit de ‘gestionar tan malament com sap’ la crisi amb el risc de portar el PSC a ‘un carreró sense sortida’. Segons ha recordat, a les Terres de l’Ebre els crítics són majoria i actuen coordinats.

Mur ha acabat recordant tota la gent de l’anomenat sector crític que ha sortit o que han fet sortir de l’executiva: Jordi Martí, Laia Bonet, Rocío Martínez-Sampere, Marina Geli, Fabián Mohedano…

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any