Aire Nou de Bao i el Casal de Perpinyà reprenen les activitats

  • Una vegada acabades les vacances de Nadal, torna l'activitat a associacions com Aire Nou de Bao o el Casal Jaume Primer de Perpinyà ...>>
    Dl. 6 de gener del 2014 (nit)

VilaWeb
Redacció
06.01.2014 - 20:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Així l’associació Aire Nou de Bao, farà avui dimarts a les 20.30h l’assaig de castells i gralles, quan aquest acabi celebraran els Reis Mags. També vos donen cita per la calçotada que faran el pròxim diumenge 26 de gener. Si voleu assistir podeu comprar els tiquets els dimarts i divendres a la Vilbao la seu de l’associació i a partir de demà dimecres a la Llibreria Catalana o a la Casa de la Vila de Bao , el preu és de 15 €uros/ persona, (5 €uros per la mainada de menys de 12 anys). Recordeu que les places són limitades, així doncs compreu els tiquets quan més aviat millor.

En quant al Casal Jaume Primer de Perpinyà, ahir dilluns ja hi van començar les classes de català per adults, i avui dimarts ho farà el curs de conversa Xerrem. 

Per altre costat una altra associació proposa una excursió per diumenge vinent aquesta vegada a las Corberes. amb una caminada del castell d’Opol (Salvaterra) al ‘Trau del Cavall’, Mas Farines i la Vall Oriola. Una excursió amb un desnivell acumulat :450m i amb un nivell de dificultat de 2 sabates. Durada del recorregut:unes 5 hores sense les pauses. La sortida es farà a les 08h des de l’aparcament del Liceu Aragó (davant el Casal) de Perpinyà. Per més informació contacteu amb Georges Figuerola (06 12 93 26 15).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any