Èxit del Gran Recapte a Arenys de Mar

  • S'ha recollit 17.500 quilos de menjar pel Banc dels Aliments

VilaWeb
Redacció
02.12.2013 - 14:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de 17 tones de menjar s’han recollit a l’acció conjunta d’entitats socials, voluntaris i centres comercials a l’entorn del Gran Recapte. segons han explicat els portaveus de les entitats a Ràdio Arenys. “35 banyeres, de 500 kg cada una, s’han aconseguit emplenar a Arenys de Mar” on s’han habilitat 4 punts de recollida diferents distribuïts als centres Caprabo, Lidl, el Dia i Mercadona.

Del total del menjar recollit, 18 banyeres s’han quedat a Arenys de Mar, que s’han repartit entre Càritas Arenys i el Maricel. A les altres entitats solidàries d’Arenys, els aliments els hi arribaran directament des del Banc dels Aliments. Les 17 banyeres restants les repartirà el Banc dels Aliments a altres entitats solidàries d’acord als sistemes habituals que tenen de distribució.

La secretària de Càritas a Arenys, Conxita Gascón, s’ha mostrat molt satisfeta per la quantitat d’aliments aconseguits en aquest Gran Recapte. Gascón ha confirmat que els productes més donats han estat la pasta, l’arròs i llegums. Un aliments que es repartiran entre les més de 150 famílies a les que Càritas Arenys ajuda.

Pel que fa a la presidenta de Creu Roja Arenys, Fanny Gallego, també ha volgut destacar l’èxit de participació i s’ha mostrat orgullosa per la solidaritat de la gent així com també dels voluntaris que han fet possible aquest Gran Recapte. Actualment Creu Roja Arenys ajuda a 45 famílies.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any