El ministre Fernández Díaz escampa insinuacions sobre la conselleria d’Interior

  • No veu estrany que 'passin algunes coses' a Catalunya relacionades amb Interior

VilaWeb
Redacció
21.11.2013 - 18:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ministre d’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, ha respost al conseller d’Interior, Ramon Espadaler, que no li fa estrany que ‘passin algunes coses que passen a Catalunya últimament que tenen a veure amb el seu departament’, en suposada referència a les actuacions dels mossos d’esquadra. Així ha replicat Fernàndez Díaz al conseller Espadaler, que ahir va posar en dubte que es pugui limitar el dret de manifestació en la futura llei de seguretat ciutadana.

Ha afegit que ‘la llei vigent tipifica com a falta greu convocar o promoure manifestacions sense complir els requisits de la llei de reunió’, i considera que un conseller d’Interior ha de saber què diu la llei de reunió.

Podeu escoltar les declaracions de Fernández Díaz ací:

Espadaler manté la cautela sobre la nova llei de seguretat ciutadana

El conseller Espadaler s’ha refermat en la valoració sobre la llei de seguretat ciutadana i ha criticat que el ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, només l’hagi presentada a les comunitats governades pel PP i no a les autonomies que tenen competències en ordre públic. Espadaler ha eludit la polèmica amb el ministre, que havia aprofitat les declaracions que va fer el conseller sobre la llei per recriminar-li el cas Raval. ‘A mi no em trobaran en una brega entre institucions. No crec que la ciutadania esperi això, com tampoc no crec que esperi una llei que limiti els seus drets. Si és així hi anirem en contra’, ha avisat el conseller.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any