Concert de la Big Band Manlleu a Roda en benefici dels alumnes de l’Escola Estel

  • Els beneficis es destinaran a finançar activitats d’integració i de participació de l’escola

VilaWeb
Redacció
21.11.2013 - 17:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Estel de l’Associació Sant Tomàs organitza un concert amb la Big Band Manlleu el proper diumenge 24 de novembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Eliseu de Roda de Ter. Aquesta és una iniciativa de l’AMPA d’aquesta escola d’educació especial amb la voluntat de recaptar diners per a ajudar a finançar les activitats d’integració i de participació –extraescolars, excursions, entre d’altres- que organitza i, al mateix temps, ajudar a fer visible aquest col·lectiu.

“Ens interessa fer activitats a través de les quals es pugui visualitzar el nostre col·lectiu”, així ho va explicar Josep Casanovas, president de l’AMPA de l’Escola Estel durant la roda de premsa de presentació del concert que va tenir lloc el dimecres, a la sala polivalent de la Biblioteca Bac de Roda. Per tant, no es tracta només d’aconseguir diners per suplir la retallada en subvencions que està vivint aquest col·lectiu des de fa 3 anys, sinó que a més, aquest concert és una forma d’inclusió social. “Ens agrada buscar altres col·lectius diferents a nosaltres i que col·laborin amb nosaltres”, explicava també Casanovas. “I que vingui gent al concert per tal que ens donin el seu suport testimonial”, va afegir el president de l’AMPA. A l’Escola Estel hi ha un total de 96 alumnes de la comarca d’Osona.

La col·laboració ha nascut arrel de la coneixença entre membres de l’AMPA de l’Escola Estel i de la Big Band Manlleu. En aquest concert, la quinzena de músics de la Big Band Manlleu faran arribar des de dalt de l’escenari el ritme del swing i la música de jazz de gran orquestra. Aquesta orquestra està constituïda com entitat sense finalitat de lucre i fa 12 anys que existeix. El seu president, Gil Casals, va explicar que “la inclusió de la diversitat” també forma part de la filosofia de la Big Band Manlleu i va assegurar que “tots els músics de l’orquestra estem agraïts de poder rebre de primera mà la lluita de les famílies de l’Escola Estel”. Abans del concert, de dos quarts de 5 a dos quarts de 6, està previst que es balli swing a la plaça Major de Roda de Ter.

El concert compte amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Ter ja que els ha cedit el Teatre Eliseu per portar-lo a terme. Les entrades anticipades es poden comprar a l’Escola Estel i a la Llibreria Can Manolito de Roda de Ter.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any