La Mancomunitat La Plana engega els tallers Enforma’t

  • Per a la recerca de feina, o el disseny i millora dels projectes professionals

VilaWeb
Redacció
07.11.2013 - 17:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les regidories de joventut dels ajuntaments del Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau amb la Unitat de Joventut de la Mancomunitat La Plana posen en marxa enFORMA’T, un cicle de xerrades-taller per a la recerca de feina, o el disseny i millora dels projectes professionals.

Els joves, de 16 a 30 anys, interessats a ampliar els seus coneixements sobre el mercat de treball, les formes d’accés o les eines i recursos més utilitzats, podran participar en diferents accions formatives molt pràctiques i rebre orientació personalitzada de forma gratuïta.

Els tallers es duran a terme durant els mesos de novembre i desembre als serveis de joventut dels municipis de Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva-Sant Miquel de Balenyà, Taradell, Tona i Viladrau.

Es fonamenten en dues línies de treball diferenciades:

-Les eines bàsiques per buscar feina, com el currículum vitae, la carta de presentació, els processos de selecció, les entrevistes i com buscar feina per internet o com trobar feines de temporada (Nadal).

-Les estratègies per dissenyar o millorar el projecte professional propi mitjançant les noves tecnologies 2.0 o el coaching.

En el desenvolupament d’aquest projecte hi intervenen diferents agents del territori. A més dels serveis de joventut dels ajuntaments i la Unitat de Joventut de la Mancomunitat, els tècnics de salut i treball de l’Oficina Jove d’Osona impartiran algun dels tallers com per exemple el “Vull treballar aquest Nadal”.

Aquest projecte compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i la Diputació de Barcelona.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any