La tercera via de la consulta, en una imatge

  • Un dibuix amb l'opció de la tercera via sortint de l'urna del no causa furor a la xarxa

VilaWeb
Redacció
04.11.2013 - 11:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una urna del sí i una urna del no d’on en surt una extensió amb una altra urna, la de la tercera via. D’aquesta manera tan visual ha representat el dibuixant Jordi Calvís l’opció de la tercera via en la consulta en una imatge que circula molt activament aquest matí per la xarxa. 

Després d’un cap de setmana convuls, en què ICV s’ha manifestat en contra d’una pregunta directa sobre la independència; Duran i Lleida ha atacat ERC per la pregunta; i CDC, ERC i la CUP han defensat una pregunta clara i explícita sobre la independència, molts aguditzen l’enginy i fan córrer materials com aquest dibuix de Calvís –autor també d’aquella ‘patent‘ de la cara de Marhuenda– o com el muntatge que feia ahir Dolors Boatella sobre la possible bandera de la tercera via. 

El dibuix de Calvís també es fa referència a la #indepebeta, la ‘versió beta’ de la celebració de la independència que es farà el 23 de novembre a les Borges Blanques:

I una proposta humorística de bandera per a la tercera via:

No són els primers dibuixos relatius a la tercera via que causen furor a la xarxa. Fa un mes, una vinyeta de Ferreres a El Periódico també va ser compartida abastament per les xarxes socials. Farreres hi dibuixava les tres vies de futur per a Catalunya, i ho feia d’una manera tan explícita com difícil de debatre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any