Albert Pla, a La Nueva España: ‘Sempre m’ha fet fàstic ser espanyol’

  • El PP demana que se suspengui el concert del 25 d'octubre a Xixon

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
16.10.2013 - 13:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Si sóc partidari de la independència de Catalunya? I tant que sí. Qui vol ser espanyol?’ Ho diu el cantant Albert Pla en una entrevista publicada avui al diari asturià La Nueva España, on parla de l’espectacle ‘Manifestación’, que arribarà divendres 25 d’octubre al teatre Jovellanos de Xixon. En un moment de l’entrevista, el periodista li demana pel procés d’independència, i Pla respon d’aquesta manera. ‘No creu que hi ha més possibilitats de convivència, al marge de la secessió?’, li insisteixen. ‘No, a mi sempre m’ha fet fàstic ser espanyol, de la mateixa manera que espero que en faci a tothom’.

El cantant de Sabadell afegeix: ‘M’agradaria que els catalans fóssim independents, i que a Xixon s’estudiés en català per collons, de la mateixa manera que ens passa a nosaltres ara.’

Aquestes declaracions de Pla han encès molts usuaris a Twitter, alguns dels quals ja han demanat de fer-li boicot.

El PP demana que se suspengui el concert

El mateix diari informa que el grup municipal del PP a l’ajuntament ha demanat al teatre que rescindeixi el contracte signat amb el cantant per haver ‘insultat gratuïtament els ciutadans de Xixon’. En un comunicat, el PP diu que ‘defensa la llibertat d’opinió, però no l’insult gratuït’ i retreu que el teatre ‘que paguen tots els ciutadans’ doni ‘cabuda a l’actuació de qui demostra una absoluta falta de respecte als veïns de Xixon i als espanyols’. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any