CultSurfing, la xarxa per a connectar projectes culturals singulars dels Països Catalans

  • Avui és l'últim dia per a inscriure-s'hi

VilaWeb
Redacció
30.09.2013 - 10:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Així com el CouchSurfing es defineix com la xarxa que permet a viatgers de dormir en sofàs de gent de tot el món, el nou concepte de CultSurfing ha nascut com ‘una xarxa per descobrir nous projectes, intercanviar experiències i establir connexions entre àmbits culturals i territoris’. Impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural de la Generalitat, s’ha ideat per a crear connexions entre projectes culturals singulars dels Països Catalans.

L’objectiu és de ‘catalogar, connectar i donar visibilitat a projectes culturals singulars que volen ampliar el seu ressò’. Per dur-ho a terme, el programa CultSurfing s’articula en dos eixos: la xarxaConnecta, un programa per la recerca i posterior catalogació en línia de projectes singulars de tot el territori de parla catalana; i les Trobades Professionals, obertes als actors de la cultura, que es duran a terme el 15 i 16 d’octubre a l’Espai Fabra i Coats de Barcelona.

Durant les jornades de treball, la inscripció a les quals es tanca avui, es presentaran en directe els vint projectes seleccionats d’entre els cent vint que s’hi presenten, es mostrarà el catàleg de CultSurfing amb més de seixanta propostes i es crearan espais d’interacció i de connexió entre els assistents per a ampliar el ressò i millorar el finançament dels projectes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any