La CUP crida a participar a les mobilitzacions de l’esquerra independentista i a la Via Catalana

  • També dóna suport a la convocatòria de Procés Constituent d'encerclar la seu de la Caixa

VilaWeb
Redacció
04.09.2013 - 12:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La CUP ha fet un crida a participar en les mobilitzacions convocades per l’esquerra independentista i a la Via Catalana per la independència convocada per l’Assemblea Nacional Catalana. El portaveu del Secretariat Nacional, Lluís Sales, va anunciar que el lema de la CUP per a la Diada seria ‘Decidim independència per canviar-ho tot’. En una conferència de premsa celebrada al Parlament de Catalunya, juntament amb el diputat Quim Arrufat, Sales va anunciar que l’esquerra independentista havia organitzat més de setanta actes arreu del país.

Les mobilitzacions principals de l’esquerra independentista es faran al matí a Mataró (11.00 Estació de Renfe), Lleida (12.00 plaça de la Paeria), Girona (12:30 plaça del Vi) i a la tarda a Barcelona (18:30 plaça Urquinaona) i Reus (19:30 plaça Mercat Central).  

La CUP també ha anunciat el suport a la Via Catalana. ‘Contribuirem amb els nostres esforços a l’allargament nacional de la Via Catalana a Catalunya Nord i al País Valencià’. I també ha donat suport a l’encerclament del Hospital Josep Trueta de Girona per protestar contra les retallades i a la crida del Procés Constituent d’encerclar la seu de La Caixa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any