La Via Catalana, aspirant a ser Official World Record

  • Els gestors del registre català de rècords mundials procuraran que la cadena tingui tots els requisits per a aconseguir-ho

VilaWeb
Redacció
01.09.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El registre català de rècords mundials, Official World Record, farà totes les gestions i controls perquè la Via Catalana per la Independència que organitza l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) es converteixi de manera oficial en la cadena humana més llarga organitzada dins d’un estat membre de la Unió Europea.

Els gestors de Official World Record expliquen que procuraran que la cadena humana tingui tots els requisits per tal de certificar-ne l’autenticitat i poder-la inscriure a la llista oficial.

‘El nostre registre va néixer fa més d’un any a Vic i ja compta amb més de cinquanta rècords mundials inscrits’, expliquen en un comunicat. D’aquests, n’hi ha uns quants que s’han aconseguit en esdeveniments del procés cap a la independència, com ara la bandera més gran del món, desplegada al Camp Nou el 25 d’agost de 2004, o el lipdub per la independència de Catalunya, que es va fer a Vic el 24 d’octubre de 2010.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any