Córrer, i / o ajuntar mans, per a Catalunya

VilaWeb
Redacció
23.08.2013 - 05:25

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb el títol Córrer per Catalunya la branca nord-catalana de l’ANC, organitza una cursa simbólica que anirà allargant la cadena humana que unirà el Pertús i el Voló, el pròxim 11 de setembre. Per això inviten ‘als corredors nord-catalans a córrer per a sostenir el projecte català d’anar cap a la independència.’ 

Recordeu doncs que, aquest dia, Catalunya Nord allargarà la Via Catalana des del Pertús cap al nord. Al voltant dels nombrosos actes també proposen ‘una cursa / caminada de 10 km, un recorregut que portarà els corredors del Voló al Pertús’.

La cursa sortirà a les 15h del Voló i hauria d’arribar una hora més tard al Pertús on els corredors s’afegiran a la Cadena Humana : la ‘VIA CATALANA cap a la independència’.

Trobareu lota la informació sobre aquest tram nord-català  i us podeu pre inscriure a http://via.catalunyanord.cat/. Si vos agrada córrer o caminar (començant abans d’hora per cert), teniu una oportunitat única de contribuir a l’èxit d’aquest esdeveniment, i si no … també podeu; fins i tot reservant lloc a un autobús especial.

Els organitzador demanen voluntaris, vos podeu apuntar aquí tan si voleu participar com si voleu ajudar com a voluntaris.

Podreu dir ‘El 2013, a la Via Catalana jo hi era !’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any