Cent militants i simpatitzants del PSC del Berguedà estripen el carnet

  • Per discrepàncies amb la direcció del partit · El mes passat van plegar els quatre regidors socialistes de Berga

VilaWeb
Redacció
03.07.2013 - 12:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Cent militants i simpatitzats del PSC del Berguedà s’han donat de baixa del partit, segons que informa avui el diari Dbergueda.cat. La majoria dels qui han pres aquesta decisió són de Berga, però també n’hi ha de Gironella, Puig-reig, Avià, Casserres, Cercs, l’Espunyola i Santa Maria de Merlès. En un comunicat, manifesten, sense donar noms, que són militants i simpatitzats de tots les edats, des dels vint fins als vuitanta-cinc anys, i molts històrics del partit que han dedicat molts anys a la militància activa i han treballat en la construcció del projecte socialista. La decisió ve motivada per discrepàncies amb el partit i amb la direcció del Berguedà.

Segons diu el comunicat que recull DBergueda.cat, el seu compromís és ‘construir un projecte d’esquerres’, pensant en les eleccions municipals del 2015. Diuen que volen treballar per crear un projecte ‘transversal i capaç d’aglutinar a persones d’esquerres i progressistes amb ganes de treballar pels pobles i la comarca.’

La dimissió dels quatre regidors de Berga

Aquesta sortida de militants i simpatitzants arriba poc temps després de la dimissió dels quatre regidors de l’Ajuntament de Berga. Van plegar perquè estaven en desacord amb la posició que el partit havia pres en aspectes com la crisi econòmica o la relació de Catalunya amb l’Espanya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any