Bertran Cazorla demana que els mossos lliurin al jutge les imatges enregistrades durant la seva detenció

  • El periodista ha de respondre d'un presumpte delicte d'atemptat i desobediència a l'autoritat i denuncia agressions per part dels mossos

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.07.2013 - 12:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El periodista Bertran Cazorla ha demanat als mossos d’esquadra que lliurin al jutge que instrueix el cas les imatges enregistrades durant les hores que va romandre detingut a la comissaria de Ciutat Vella de Barcelona. Cazorla va ser detingut la matinada del 15 de juny, acusat d’atemptat i desobediència a l’autoritat. Quan va sortir de comissaria, va afirmar que havia estat agredit per agents de la comissaria i va negar que la versió dels mossos fos certa. 

Dins la causa oberta pels mossos contra Cazorla, el denunciat ha demanat al jutjat d’instrucció número 5 de Barcelona que porta el cas que obri una diligència per tal que els mossos lliurin al jutge el CD corresponent a la gravació de les imatges enregistrades el 15 de juny entre les 4 de la matinada i les deu del matí per les càmeres de videoviglància tant de fora com de dins de l’edifici. 

Cazorla explica que amb aquestes imatges espera ‘poder demostrar delictes de retenció il·legal, maltractaments, tracte vexatori, abús d’aurotat i falsificació de document públic’, en referència a l’atestat fet pels agents. 


Informació relacionada: 

Bertran Cazorla: ‘Que els mossos ensenyin l’anàlisi d’orina’

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any