El PP creu que l’enquesta del CEO constata ‘que l’estratègia de Mas enfonsa CiU’

  • Enric Millo remarca que les prioritats dels catalans estan relacionades amb l'economia

VilaWeb
ACN
20.06.2013 - 17:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, considera que els resultats del CEO confirmen que l’estratègia ‘de la separació d’Espanya i de la transició nacional cap a la independència’ que ha emprès Artur Mas ‘dóna rendiment electoral a ERC’. A més de ‘dividir els catalans entre ells’ i també els espanyols, ha continuat, el camí del president de la Generalitat ‘enfonsa CiU’ i porta a la seva “desaparició” de l’escenari polític català.

‘L’error comença amb la convocatòria d’eleccions anticipades’, ha afirmat Enric Millo, que ha posat de manifest que, si els resultats de l’enquesta del CEO es comparen amb els escons que tenia llavors CiU, el resultat és que n’ha perdut 25. Això és degut, segons el portaveu parlamentari del PPC, a una ‘estratègia erràtica’ com és la de la separació de Catalunya de la resta de l’Estat, la de la transició nacional i la del dret a decidir la independència.

Millo volgut posar l’accent també en el fet que l’enquesta confirma que les prioritats dels catalans ‘segueixen sent les mateixes’ i estan relacionades fonamentalment amb l’atur, la precarietat laboral i l’economia. Davant d’això, ha dit, el Govern no dóna respostes reals, sinó que apel·la a l’independentisme com a solució a totes aquestes qüestions. En aquest sentit, ha assegurat que s’està produint un ‘engany massiu’ que el PPC denuncia cada dia. I ha declarat que el trencament amb l’estat espanyol ‘portaria molt més problemes als catalans’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any