Sant Joan, des dels cims dels Països Catalans

  • La iniciativa Som Cims proposa d'ascendir a una seixantena de puigs i muntanyes de tot el país aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
21.06.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Entre les nombroses propostes per a celebrar la festa nacional dels Països Catalans, enguany se n’hi afegeix una de ben ambiciosa i reivindicativa. La campanya Som Països Catalans proposa una seixantena d’ascencions i excursions a cims de tot el país per a ‘reivindicar el territori i propulsar i promoure l’organització local (de cada barri, vila o espai social) arran de la diada nacional dels Països Catalans, Sant Joan’.

Per dissabte i diumenge s’han preparat, doncs, desenes de sortides englobades en la iniciativa Som Cims cap a ‘muntanyes, turons, pics, puigs emblemàtics, pròxims, populars, tranquils i estimats’. Els participants són requerits a fer-s’hi fotos per a ‘visualitzar la defensa del territori i la unitat dels Països Catalans des de metres amunt’, i compartir-les amb la resta.

Cada sortida, expliquen els organitzadors, ha estat assumida per associacions, entitats i persones de la zona. Se’n faran, per exemple, a les Agudes i el Benicadell, el Canigó, la Gallina Pelada, la Mola, el Montgó, el Pedraforca, el puig Campana, el Penyagolosa i el Tagamanent, a més del turó del Carmel, el turó de la Rovira i Montjuïc, a Barcelona.


Mostra Som Cims! #SomPaïsosCatalans en un mapa més gran

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any