Sánchez Camacho diu que Mas té els dies comptats

  • En demana la dimissió per 'la seriosa crisi de govern'

VilaWeb
ACN/Rafa Garrido
21.04.2013 - 09:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, ha considerat en una entrevista a l’ACN que ‘l’era Artur Mas té els dies comptats’ a Catalunya. I ha afegit que el govern necessita tants canvis que fins i tot caldria un relleu en la presidència de la Generalitat. I és que la situació interna de l’executiu i les dificultats que el PP assegura que el president i els consellers tenen per tirar endavant fan que Sánchez-Camacho digui que ara per ara hi ha ‘una seriosa crisi de govern’ que requereix una rectificació.

Alícia Sánchez-Camacho ho té clar: ‘El president hauria de canviar moltes coses al govern, entre elles la pròpia presidència’. Reclama al president la seva dimissió al capdavant de la Generalitat. I és que, segons Camacho, Artur Mas ‘no té un lideratge sòlid i no té projecte fort i il·lusionant’. ‘Cada dia que passa, el projecte de Mas i ell mateix estan fracassant més’, ha comentat.

En aquest mateix sentit, Sánchez-Camacho ha dit que el president ‘ja hauria d’haver plegat el dia de les passades eleccions’. Segons ella, la prova de la debilitat de Mas és la diferència de criteris que hi ha al sí de l’executiu en els temes clau. ‘Després de tres mesos de formar el seu govern, ja té una seriosa crisi de govern, un executiu bloquejat i amb un acord amb ERC que no serveix per res perquè no pot ni aprovar els pressupostos’, ha dit, tot afegint que ara mateix Mas ‘té una situació molt pitjor que la que tenia quan va convocar les eleccions’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any