El Cor Infantil de l’Orfeó Català, al Teatre Principal

  • Presenta 'EnCants del món', un viatge musical per diferents terres, cultures i llengües de tot el planeta

VilaWeb
Redacció
17.04.2013 - 21:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Cor Infantil de l’Orfeó Català està format per 45 nois i noies entre 11 i 16 anys, dirigits per Glòria Coma i amb Pau Casan al piano i Ernest Martínez a la percussió. Presentaran l’espectacle ‘EnCants del món’ aquest diumenge 21 d’abril a les 7 de la tarda. Entrades anticipades a 5 euros al web del Teatre Principal i divendres dia 19 de 7 a 9 del vespre a la taquilla del teatre, on també es podran podran comprar una hora abans de l’espectacle per 6 euros. 

El Cor Infantil ofereix als nois i noies l’oportunitat de conèixer i cantar per primera vegada el repertori simfonicocoral, a més d’un nivell artístic i musical que té el reconeixement de les institucions que sovint demanen cantaires del cor com a solistes per a les seves produccions.

El pas d’aquests nois i noies pel Cor suposen cinc anys d’aprenentatge en què reben una formació més individualitzada de la veu per mitjà de sessions en grups reduïts, en què realitzen assajos parcials que enriqueixen la qualitat del cor, i en què assisteixen a classes de llenguatge musical per assolir fluïdesa en la lectura de les partitures.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any