Dues mil persones encenen una estelada amb 890 espelmes a Vall de Núria

  • El mal temps va deslluir els actes organitzats per l'Assemblea Nacional Catalana i Vall de Ribes per la Independència

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
ACN
03.02.2013 - 11:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dues mil persones van participar en l’encesa de l’estelada a més alçada que s’ha fet al territori català, ahir a Vall de Núria. L’acte, organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana i Vall de Ribes per la Independència, es volia fer a l’exterior del santuari, però el fort vent que bufava va obligar les entitats a il·luminar amb 890 espelmes l’interior de la sala de Sant Josep de Vall de Núria. Aquest acte era l’esdeveniment principal d’una jornada independentista en què van participar colles castelleres de tot el territori, els Diables d’Alpens, la coral el Poble que Canta i la lectura d’un manifest, a càrrec de Txe Arana.

El mal temps va afectar la jornada independentista que havien organitzat des de l’Assemblea Nacional Catalana i l’entitat local Vall de Ribes per la independència. El fort vent que va bufar a la zona va fer avançar la majoria dels actes abans de les quatre de la tarda, i es van concentrar tots al matí, per a facilitar una tornada ràpida dels assistents.

En concret, es va fer un debat de membres de l’Institut de Nova Història i Catalunya Diu Prou i actuacions dels Grallers de Ribers, els Grallers de Campdevànol, la coral el Poble que Canta, els Randellaires, Amadeu i CIA, Acordionistes, Diables d’Alpens i castellers. 

Els organitzadors van assegurar que tornaran a repetir la jornada independentista properament, quan el temps acompanyi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any