Vaga estatal de l’educació i els funcionaris en general

  • Dj. 31 de gener del 2013
    Avui dijous està previst un moviment de vaga a la funcció pública, incloent tota l'educació nacional afectant a escoles i liceus ...>>

VilaWeb
Redacció
31.01.2013 - 06:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquesta vaga està convocada per la intersindical formada pels sindicats SNUEP-FSU, SNEP-FSU, SNETAP-FSU, CGT éduc’action, i SUD éducation.

Entre altres assumptes protesten per la supressió programada de 14.000 llocs de treball. També contra el projecte de reforma de l’avaluació dels professors. Aquesta vaga concerneix tant als professors de liceus com als d’ensenyança primària, i s’esperà que hi hagi una forta mobilització.

L’ajuntament de Perpinyà ha programat uns serveis d’acollida, per pal·liar els efectes d’aquest moviment, ho trobareu més detallat en document adjunt a la noticia. També trobareu el comunicat conjunt de la intersindical, on els convocants expliquen les raons d’aquesta vaga.

Així mateix també hi ha convocada una vaga a la Funció pública, cosa que farà que molts serveis, com per exemple els impostos, presentin algunes pertorbacions. Llegiu aquí  (en francès) els motius que donen els sindicats per dur a terme aquesta vaga.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any