L’històric programa ‘El crepuscle encén estels’ s’acomiada dels oients

  • L'espai de Pere Estelrich, el més premiat d'IB3 Ràdio, cau de la graella sense que la direcció hagi explicat els motius i després de més cinc anys en antena

VilaWeb
Redacció
29.01.2013 - 17:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Més de 1.000 programes i una audiència fidel avalen un programa que ha rebut, entre d’altres, el premi d’Omnium Cultural, el de la Ràdio Associació de Catalunya i el 31 de desembre que atorga l’Obra Cultural Balear. Demà, 30 de gener, s’acomiadarà de les ones i ho farà amb la presència del tots els oients que vulguin acostar-se als estudis de l’emissora pública.

La cita serà aquest dimecres, 30 de gener. A partir de les 21.00h (als estudis del carrer Manuel Azaña, 9A) s’emetrà per darrer cop ‘El crepuscle encén estels’ La direcció d’IB3 el treu de la programació sense explicar-ne les raons. Tot el que se sap és que el director de l’emissora, Xavier Muntaner, responsabilitza a la direcció general de l’ens.

L’Obra Cultural Balear lamenta aquesta supressió i s’afegeix a la convocatòria, el mateix dimecres, a les 21.00 h, convocada per fer un comiat massiu al programa. Els responsables de l’espai ifan una crida a tothom que vulgui, que estimi la llengua i la cultura d’aquesta terra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any