La direcció d’Unió s’acarnissa amb Vila d’Abadal en un comunicat

  • Li retreu 'deslleialtat amb Unió per manipular i tergiversar els continguts del consell nacional'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.12.2012 - 19:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La direcció d’Unió Democràtica de Catalunya ha contestat amb un comunicat l’anunci del batlle de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal, que ha estripat el carnet del partit per les interpretacions que ha fet Duran dels resultats electorals. La direcció del partit diu que Vila d’Abadal ha pres la decisió per ‘afany de protagonisme’, per ‘manca d’acceptació de la seva derrota en el darrer congrés’, i per no haver anat a les llistes al Parlament. A més, li ha retret ‘deslleialtat amb Unió per manipular i tergiversar els continguts del consell nacional, reservats als membres d’aquest organisme’.

Comunicat de la direcció d’Unió:

‘Davant la notificació de Josep M. Vila d’Abadal de donar-se de baixa del partit, Unió Democràtica de Catalunya vol manifestar:

– Que la notícia de la baixa ens ha arribat a través dels mitjans de comunicació unes quantes hores abans que arribés la carta de Josep M. Vila d’Abadal a la seu nacional d’Unió, concretament a les 13.26h.

– Tot i manifestar el respecte per la seva decisió, sorprèn que no hagi optat per continuar defensant les seves posicions dins d’Unió Democràtica de Catalunya com es va comprometre davant del ple del XXV Congrés del partit, que va més enllà de l’eix nacional i que defensa un model fonamentat en l’economia social de mercat i en la justícia social.

– Considerem que la seva decisió no es basa tant en l’agenda nacional d’Unió Democràtica, on conviuen diverses sensibilitats, sinó en la seva personalitat i en el seu afany de protagonisme, en la manca d’acceptació de la seva derrota en el darrer congrés i en el seu malestar per no haver format part de la llista per les eleccions del Parlament per la manca de suports en el si de la Intercomarcal de Barcelona comarques.

– Lamentem la seva darrera deslleialtat amb Unió per manipular i tergiversar els continguts del consell nacional, reservats als membres d’aquest organisme.’

 

Més informació: [VÍDEO] Vila d’Abadal deixa Unió: ‘Duran no ha escoltat el poble’

Dirigents de CDC lamenten que Unió vulgui ‘refer ponts’ amb el PP

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any