Kilian Jornet dóna suport a la candidatura d’ICV-EUiA

  • El candidat Joan Herrera ha anunciat en un acte aquesta tarda que el corredor s'ha sumat al manifest de suport

VilaWeb
Redacció
21.11.2012 - 20:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El corredor Kilian Jornet s’ha sumat al manifest de suport a la candidatura d’Iniciativa-EUiA per a les eleccions parlamentàries del 25 de novembre, segons ha anunciat aquest vespre el candidat Joan Herrera. El manifest es va presentar ahir amb les signatures de l’historiador Josep Fontana; el catedràtic de Ciència Política de la UAB, Josep M. Vallès; Neus Català, supervivient del camp de Ravensbrück; l’escriptora Najat El Hachmi; i la sociòloga i ex-regidora del PSC, Marina Subirats, entre més.

Herrera va presentar ahir la llista de suports, entre els quals hi ha ‘amics socialistes’, va dir, com ara els ex-batlles de Sant Boi de Llobregat Xavier Vila i Montse Gibert.

‘Entenen que avui el vot que podrà construir una alternativa, no supeditada a ningú’, és el d’ICV-EUiA, segons Herrera, que va dir que la seva candidatura representa ‘l’alternativa d’esquerres’.

També destaquen l’ex-diputat del PSUC i ex-senador del PSC Ramon Espasa, l’urbanista Jordi Borja, l’actor Francesc Orella i l’actriu Vicki Peña, les escriptores Gemma Lienas i Lolita Bosch, l’editor Xavier Folch, el cineasta Pere Portabella, i l’historiador Borja de Riquer.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any