L’Olleria inaugura la nova seu de la biblioteca municipal

  • Ocupa l'espai de la que va fundar la Caixa d'Estalvis de València fa més de 30 anys

VilaWeb
Redacció
28.10.2012 - 18:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dimecres passat, 24 d’octubre, tot coincidint amb el ‘Dia de la Biblioteca’, l’Olleria va inaugurar la nova seu de la biblioteca municipal, al número 7 del carrer de l’Aurora, a l’espai on hi havia anteriorment el jutjat de Pau i la Policia Local que es van traslladar a l’actual Casa de la Vila.  A l’acte hi va participar, a més dels representants de l’Ajuntament, el vice-president primer de la Diputació de València, Juan J. Medina, organisme que ha s’ha fet càrrec, a través dels PPOS, del 57% del cost de la remodelació del local, pressupostat en 105.000 euros. Una actuació de Dani Miquel va servir per a tancar la inauguració.

La biblioteca, com ja feia quan es trobava a l’espai provisional de la plaça de la Vila, més enllà dels llibres i revistes de què disposa, ofereix sevici d’Internet i organitza activitats culturals per a la població.

Es dóna la circumstància que la biblioteca es troba, ara, en el mateix lloc on es va crear la primera biblioteca de l’Olleria, a finals dels anys 1970, de mans de l’Obra Social de la llavors Caixa d’Estalvis de València, un servici que es va acabar abandonant.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any