Ciutadans i la Falange es manifestaran junts el 12 d’octubre per la unitat d’Espanya

  • Participaran a una concentració a migdia a la plaça de Catalunya de Barcelona

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
06.10.2012 - 11:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 12 d’octubre vinent hi ha convocada una manifestació a les dotze del migdia a la plaça de Catalunya de Barcelona en favor de la unitat d’Espanya i contra la independència de Catalunya. Ha estat convocada a través de la xarxa, amb un manifest publicat a Facebook. Els convocants demanen que hi donin suport PP, PSOE, Ciutadans i UPyD. Ara per ara, Ciutadans ja ha dit que hi donava suport i que es manifestaria, de la mateixa manera que la Falange.

La formació ultra la convoca per la unitat del territori espanyol, contra l’autogovern i ‘per aturar els secessionistes’. Ho diu en un comunicat signat pel seu portaveu a Barcelona, Ricardo Alegret.

Aquesta mateixa setmana Ciutadans va anunciar també la participació a la manifestació. El diputat Jordi Cañas va demanar ‘l’assistència dels ciutadans que se sentin espanyols i catalans i que respecten la constitució’. ‘Hem d’intentar evitar que ens facin fora de casa nostra. Perquè aquesta casa és de tots els catalans, i no la seva’, va dir Cañas. Abans de la concentració de migdia, Ciutadans farà un acte, a les 10.30, al CCCB, en el marc de la campanya #mejorunidos.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any