Els Sagals d’Osona van participar a la diada de les Colles de l’Eix

  • Diumenge que ve actuaran a Roda de Ter

VilaWeb
Redacció
17.09.2012 - 16:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diumenge 16 de setembre els Sagals d’Osona es van desplaçar fins a Manresa per participar a la ja tradicional diada de les Colles de l’Eix, que any rere any, reuneix Sagals, Marrecs de Salt, Tirallongues de Manresa i Castellers de Lleida. Va ser una diada amb un nivell important i osonencs, lleidatans i gironins van fer la mateixa actuació: 4de8, 2de7 i 5de7.

Per als Sagals va ser una actuació històrica ja que en segona ronda van descarregar novament el 4de8, que ja és el 7è de l’any, i supera així el rècord anterior de 4de8 en un any que eren sis. Així doncs, aquesta temporada és de les més rellevants de la història de la colla. Van acompanyar el 4de8 amb el 5de7 i una nova torre de 7, la quarta de l’any.
Finalment, les quatre colles van fer el tradicional 4de7 de germanor en què cada una de les columnes del castell (rengles) és d’una colla.
L’actuació va donar pas a un dinar per a tots els castellers de totes les colles. L’any vinent, se celebrarà la trobada de les Colles de l’Eix a Vic.

El divendres 21 els Sagals faran un taller de castells a la Biblioteca Triadú i actuaran a Roda de Ter el diumenge 23 a la tarda amb la intenció de convertir Roda en plaça de 8.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any