Actes de l’11 de Setembre a la comarca

  • Perafita farà l'acte d'ofrena a Jaume Puig

VilaWeb
Redacció
09.09.2012 - 18:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Lluçanès celebrarà actes per retre homenatge als patriotes Jaume Puig i Rafel Casanova amb motiu de l’11-S. El dilluns dia 10 la columna Puig de Perafita-Lluçanès, coordinada per les assemblees al Lluçanès de l’ANC, sortirà a peu des de Perafita a primera hora de la tarda per arribar a les 8 del vespre a Vic on es trobaran amb la resta de columnes. Allà se’ls farà entrega de les torxes per emprendre la recta final de la marxa, a Vic, que acabarà a la Plaça de la Catedral amb un concert de Miquel del Roig. Òmnium Cultural coordina la iniciativa.

Ja fa uns anys que, amb motiu de la Diada, a Perafita s’organtiza un acte institucional per fer una ofrena al monument de Jaume Puig. Finalment a Perafita es farà l’ofrena al monument a Jaume Puig aquest dilluns.
A Prats de Lluçanès els actes al voltant de la Diada començaran el dia 7 de setembre amb la presentació d’un llibre de poesia del pradenc, Ramon Marsal, que en nombroses ocasions ha publicat poemes a aquesta revista. El dia 9 hi haurà sardanes i l’11 de Setembre, els representants del consistori i les entitats faran un ofrena floral al monument de Rafel Casanova, i els Castellers de Berga aixecaran algunes figures.
A Sant Feliu, i coincidint amb la festa major, la UE Bandolers pujarà la senyera al Serrat Llobater, al migdia l’Ajuntament ha organitzat un acte en què hi cantarà la coral del poble i es llegiran alguns poemes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any