Exhaurits els bitllets del segon tren per anar a la manifestació de la Diada des de Girona i Figueres

  • S'han posat a la venda aquest dijous després d'exhaurir-se els del primer comboi

VilaWeb
Redacció
30.08.2012 - 15:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els bitllets, que s’han posat a la venda aquest dijous per internet, s’han exhaurit al migdia, segons ha informat l’Ajuntament de Girona. Encara queden, però, bitllets disponibles a la venda de manera presencial a l’Oficina de Turisme de Girona, oberta fins les vuit del vespre, i a l’Ajuntament de Figueres.

Ahir es van esgotar els bitllets per al primer dels dos trens que des de l’Ajuntament de Girona i l’Ajuntament de Figueres s’han organitzat per facilitar l’accés als ciutadans interessats d’accedir a la concentració convocada per l’Assemblea Nacional Catalana a la diada de Catalunya a Barcelona.

Els dos ajuntaments volen que sigui ‘un clam nacional, transversal, festiu, pacífic i de tot el país’

Els dos batlles, Carles Puigdemont i Santi Vila, van explicar dissabte que se sumen a la crida per la manifestació perquè sigui ‘un clam nacional, transversal, festiu, pacífic i de tot el país’.

Seran uns trens especials de sis vagons amb capacitat per a cinc cents passatgers cadascun, que sortiran de Figueres a les tres de la tarda i faran parada a Girona a dos quarts de quatre, per arribar a Barcelona a temps per assistir a la manifestació convocada per l’Assembla Nacional Catalana (ANC).

El trens de tornada sortiran de Barcelona a les nou del vespre del mateix dia 11. Els bitllets, que costen deu euros per als adults i cinc per als menors de catorze anys, es poden comprar en aquesta web.

Informació relacionada: 

Qui es manifestarà l’Onze de Setembre?                  

Vicent Partal: Mas se la juga, no anant a la manifestació

L’Onze de Setembre vist de fora del Principat

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any