Preocupació pel foc de la serra de Mariola

  • El foc s'acosta a Bocairent entre el Serafí i la Foia Ampla · Desallotjades la Font de Mariola i la urbanització del Pinatell de Bocairent

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.07.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Quinze veïns dels masos de les Cases de Vilaplana han estat desallotjats pel foc que crema des d’ahir a Cocentaina i que s’ha estès al terme d’Alcoi. Abans ja havien estat desallotjats, preventivament, 40 treballadors d’un centre ocupacional per a persones discapacitades.

Del terme de Bocairent, s’han desallotjat el càmping de la Font de Mariola i la urbanització del Pinatell, i hom vigila el foc que avança pel Serafí i la Foia Ampla, un terreny accessible únicament als mitjans aeris, que tan sols poden treballar de dia.

I ara una dificultat afegida és que avui bufarà vent de ponent i les temperatures seran altes, segons les previsions, cosa que farà més difícil la tasca dels bombers.

El foc començà poc després de les tres al paratge del Mas de la Cova no se sap com ni per què. Ara proven d’apagar-lo, segons el servei d’emergències de la Generalitat valenciana, 12 avions i 6 helicòpters, 13 brigades, 8 vehicles-bomba i 13 vehicles més dels bombers.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any