Presentació de l’Aula de Lletres Valencianes

  • Es donarà a conéixer també la Taula de Filologia Valenciana

VilaWeb
Redacció
04.06.2012 - 23:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dimecres 6 de juny es presenta a Ontinyent el primer número de la revista ‘Aula de Lletres Valencianes‘, publicada per la Taula de Filologia Valenciana. La revista recull la tradició de la ‘Taula de Lletres Valencianes’ dels anys 30 i de la ‘Revista valenciana de filologia’ publicada per la Institució Alfons el Magnànim des de 1951 fins als anys 80, amb el propòsit ‘de ser pont entre qui normalitzen el valencià, qui l’ensenyen i qui l’aprenen’.

La publicació, dirigida per Abelard Saragossà, professor a la Universitat de València, compta amb un consell de redacció integrat per sis professors universitaris: Maria Isabel Guardiola, Ximo López, Antoni López, Josep À. Mas, Manuel Sifre i Jaime Siles. A més, la publicació disposa d’un consell assessor format per 14 professors procedents d’altres universitats del país i de Suïssa, Àustria i Anglaterra.

En l’acte de presentació hi intervindran el director de la revista, Abelard Saragossà, acompanyat dels professors Alfred Bernabeu, Imma Descalç i Emili Casanova. Serà a les 19.00 h al Centre de Formació de Persones Adultes ‘Sant Carles’, a l’aula CAL.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any