Marc Crosas exhibeix l’estelada en la celebració de la lliga mexicana amb el Santos

• Oriol Romeu també va lluir la senyera dissabte amb el Chelsea

21.05.2012 - 15:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El futbolista de Sant Feliu de Guíxols Marc Crosas s’ha proclamat campió del Clausura mexicà amb el Santos Laguna. Crosas va celebrar el títol exhibint una estelada,  i en va publicar algunes fotos en el seu compte de Twitter, en què també va proclamar: ‘Viva Santos i Visca Catalunya!’. En aquesta competició, Crosas ha estat titular en vuit dels quinze partits que ha jugat.

Crosas, jugador sortit del planter del Barça, ha estat també campió de la Lliga 1 i de la Copa de la Lliga de França amb l’Olympique de Lió, el 2008, i de la Copa de la Lliga d’Escòcia amb el Celtic de Glasgow, el 2009. Aquest és el vídeo de la celebració:

També aquest cap de setmana, durant la celebració de la Champions del Chelsea, es va veure el jugador català de l’equip anglès Oriol Romeu, que era suplent, lluint la senyera. Aquest és el vídeo de la celebració:

Xiulada a la final de copa

Crosas va ser protagonista a Twitter el febrer passat, quan, arran de la classificació del Barça per a la final de la Copa, que es jugarà divendres, va proposar de tornar a xiular l’himne espanyol. ‘Tornarem a xiular (l’himne), tornarem a gaudir, tornarem a vèncer!! #finalCopa2012’, va dir.