Desconcert a Andorra per l’atemptat contra el ministre de Finances

  • Dos trets van impactar a les finestres del seu domicili particular a la Massana

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.05.2012 - 12:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Per primer cop en la història recent d’Andorra, un alt càrrec públic va ser víctima d’un atemptat. Un desconegut, o més d’un, va disparar diumenge a la matinada contra el domicili del ministre de Finances i Funció Pública d’Andorra, Jordi Cinca (Twitter). Els trets, que presumptament van ser disparats amb un rifle de caça, van impactar contra les finestres de dos dels dormitoris de l’habitatge que el ministre té a la parròquia de la Massana. Malgrat que ell i la seva família eren a l’interior dormint, ningú va resultar ferit.

La policia investiga el cas amb màxima prioritat i treballa amb totes les hipòtesis, si bé descarta que fos un incident fortuït. El cap de govern andorrà, Toni Martí, va condemnar ahir els fets i va assegurar que l’atac no canviarà l’acció del govern.

Davant l’atac, el primer d’aquestes característiques que succeïx a Andorra, Martí va dir que no s’havia plantejat contractar seguretat personal per als ministres i va assegurar que la seguretat ciutadana és un dels valors del país.

Cinca és el ministre responsable de la política de retallades que duu a terme el govern andorrà en aquesta legislatura i que afecta sobretot el funcionariat.

En el seu Twitter, Cinca ha agraït les mostres de supot rebudes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any