Què és ser adoptat?

  • Quatre testimonis expliquen com han buscat els seus orígens

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les dificultats, els moments de feblesa, la por, la inseguretat o la baixa autoestima en el dia a dia només són un començament. El descobriment de ser adoptat és, majoritàriament, el que canvia el rumb de la vida. De sobte, el món s’ensorra. El camí que segueix cada persona és diferent. Algunes es pregunten pels seus orígens: d’on vénen? Qui són els seus pares biològics? Què és el que va passar perquè les abandonessin?

Però les preguntes no es responen soles, i els  fills adoptats necessiten descobrir el per què de tot plegat. Alguns es traslladen al passat, altres viatgen a les destinacions d’origen per trobar les seves arrels. Tot són experiències, cada persona té una història única. O bé amb un desenllaç obert o bé amb un final feliç.
 
Aquests són els testimonis de quatre dones adoptades que han compartit la seva història, sense secrets i sense vergonyes. El seus relats ajuden a eliminar els prejudicis i  a entendre millor què comporta l’adopció, des de les repercussions psicològiques fins a les relacions amb el seu entorn.

 


Enllaços
Array
Array

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any