La nova Filmoteca obre la porta al Raval barceloní

VilaWeb
Redacció
19.02.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La nova Filmoteca de Catalunya, instal·lada al bell mig del Raval barceloní, celebra avui una jornada de portes obertes abans d’engegar la programació ordinària, dimarts vinent. En ocasió de la inauguració de la plaça Salvador Seguí, on és el nou edifici, la Filmoteca obre portes de 14.00 a 19.00 amb visites guiades a la biblioteca i la sala d’exposicions, i sessions gratuïtes de quaranta-cinc minuts que començaran cada hora, entre les 14.00 i les 18.00.

Coincidint amb l’obertura d’activitats a la nova seu del barri del Raval, la Filmoteca estrena una nova web amb informació actualitzada de la programació mensual, les activitats, les publicacions, les exposicions i els catàlegs de la Biblioteca del Cinema i de l’arxiu.

Demà dilluns, a les 20.00, es farà una sessió especial amb representants del sector, que obrirà la programació a la nova seu. S’hi estrenarà ‘Esmalt i betum. Memòria cinematogràfica de Catalunya’, un muntatge d’una hora de durada produït i realitzat per l’equip de la Filmoteca de Catalunya a partir d’escenes procedents de cent cinquanta films dipositats a l’arxiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any