Les estrenes: Charlize Theron i Daniel Radcliffe protagonistes d’aquesta setmana

  • També ressalta 'Shame' de Steve McQueen

VilaWeb
Redacció
17.02.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Daniel Radcliffe (Harry Potter) deixa endarrere l’adolescència i la màgia per encarnar un advocat a ‘The woman in black’. És una de les estrenes destacades de la setmana, juntament amb el drama psicològic ‘Shame’, el segon llarg-metratge de Steve McQueen; i ‘Young adult’, un film de l’autor de ‘Juno’ que combina el drama i la comèdia amb Charlize Theron de protagonista.

>The woman in black. Direcció: James Watkins. Intèrprets: Emma Shorey, Molly Harmon; Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds. Gènere: Terror. Esbós: El jove advocat Arthur Kipps ha de deixar la família per visitar una vila remota on fa poc se li ha mort un client. Quan hi arriba, hi descobreix secrets molt tràgics i se li apareix una dona vestida de negre. Vídeo.

>Young Adult. Direcció: Jason Reitman. Intèrprets: Charlize Theron, Elizabeth Reaser; Patton Oswalt, Patrick Wilson, J.K. Simmons. Gènere: Comèdia. Esbós: Una escriptora de llibres per a adolescents, sumida en la inseguretat, torna al seu poble natal enduta per la nostàlgia i amb el designi de recuperar el seu primer xicot. Però se’l troba casat i que esperant el primer fill. Vídeo.

>Shame. Direcció: Steve McQueen. Intèrprets: Lucy Walters, Mari-Ange Ramirez; Carey Mulligan, Michael Fassbender, James Badge Dale. Gènere: Drama. Esbós: Brandon, un home acomodat de trenta anys, combina la monotonia de la feina amb relacions fugisseres. L’arribada de la seva germana, una mossa rebel i difícil, ho trastorna tot. Vídeo.

>À bout portant. Direcció: Fred Cavayé. Intèrprets: Elena Anaya, Mireille Perrier; Gilles Lellouche, Roschdy Zem, Gérard Lanvin. Gènere: Acció. Esbós: Mentre Samuel i Nàdia esperen el primer fill, aquesta és segrestada fins que el seu marit no alliberi un pacient de l’hospital on treballa, tingut sota vigilància policíaca. Vídeo.

>The Grey. Direcció: Joe Carnahan. Intèrprets: Anne Openshaw; Liam Neeson, Dermot Mulroney, Frank Grillo. Gènere: Acció. Esbós: Uns homes que treballen en una companyia petroliera al nord d’Alaska tenen un accident d’avió i cauen a la tundra, on les temperatures són terribles. A més, els supervivents se les heuen amb una ramada de llops que defensen el territori a ultrança. Vídeo.

>Journey 2: The Mysterious Island. Direcció: Brad Peyton. Intèrprets: Vanessa Hudgens, Kristin Davis; Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Michael Caine. Gènere: Aventures. Esbós: Josh Hutcherson rep un senyal codificat d’algú que demana ajut des d’una illa misteriosa. El seu padrastre, que no vol que hi vagi sol, se li uneix, ensems amb un pilot d’helicòpter i la seva filla. Vídeo.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any