Nou cartell del LipDub per la llengua

  • Dl. 16 de gener del 2012
    Avui vos presentem el nou cartell per anunciar el LipDub del pròxim 31 de març al Castellet.

VilaWeb
Redacció
16.01.2012 - 06:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Com sabeu si ens llegiu amb regularitat, el pròxim 31 de març les veus s’aixecaran als diversos territoris administrats per l’estat francès, per a reivindicar una llei que garanteixi drets per a les llengües vernacles. Amb aquesta oportunitat, la federació vol aconseguir el rècord mundial de participació a un LipDub, un rècord que ha de palesar la nostra voluntat de garantir la transmissió de la llengua catalana a les futures generacions. Ja fa unes setmanes es va elegir com a tema, la cançó ‘Parlem Català’ de Jordi Barre, que s’adaptarà per l’ocasió, encare que sembli quie tarda comparat al termini anunciat per fer-ho.

Ja hem explicat que hi haurà tres possibilitat de participar, només sent present per recorregut, per fer nombre; uns destacats voluntaris i preparat per cantar la cançó comuna (no en grup, i només una frase cadascú, al pas de la càmera), o portant material català (banderes, i qualsevol cosa vistosa).

Les associacions que hi volguin donar suport i ser apuntades com a tal ho poden fer de vàries maneres, sempre i que s’apuntin molt aviat!

En la passada reunió del dimecres 11, es va aprovar el cartell definitiu que avui vos presentem. També s’han gravat una serie de mini-clips que trobareu a la web posada en plaça per aquest LipDub.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any