Les estrenes: Arriba a la cartellera l’últim film de Carles Torras, ‘Open 24H’

  • Fem un repàs a les estrenes de cinema d'aquest cap de setmana

VilaWeb
Redacció
09.12.2011 - 11:32

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les cartelleres també fan pont aquesta setmana, i la llista d’estrenes d’avui és força més curta. Qui vagi al cinema podrà triar entre quatre films nous: de l’intriga del film ‘Open 24H’ a ‘Arthur Christmas’, amb tots els ingredient d’un film de Nadal, passant per la comèdia ‘La source des femmes’, sobre una ja recorrent vaga de sexe de dones, i l’acció d’Attack the block’. En fem un repàs tot seguit:  

>Open 24H. Direcció: Carles Torras. Gènere: Drama. Intèrprets: Amadís de Murga, José María Blanco, Judit Uriach, Fina Rius. Esbós: Héctor, que treballa com a vigilant nocturn, ha de tenir cura del seu germà, que té una minusvalidesa física i psíquica. Els problemes es van acumulant: té un judici pendent, la feina l’atabala i el seu pare és un maltractador. Mira de no defallir, però no aconsegueix sinó viure en un estat de letargia permanent. Una letargia de la qual pot ser perillós despertar. Vídeo promocional.

>Arthur Christmas. Direcció: Barry Cook, Sarah Smith. Gènere: Familiar. Animació. Esbós: En la gran operació de repartiment de regals de la família de Santa Claus es perd un regal entre els centenars de milions de presents. És aleshores quan el Santa Claus menys competent emprèn una missió a contrarellotge per entregar l’últim paquet abans que surti el sol. Vídeo promocional.

>Attack the Block. Direcció: Joe Cornish. Gènere: Acció. Intèrprets: Nick Frost, Jodie Whittaker, John Boyega, Luke Treadaway. Esbós: Una banda d’adolescents s’encara a una invasió de salvatges alienígenes i converteix una zona marginal de Londres en una zona de perills jocs de ciència ficció. Ha començat la lluita entre el ghetto i l’espai exterior. Vídeo promocional.

>La source des femmes. Direcció: Radu Mihaileanu. Gènere: Comèdia. Intèrprets: Leila Bekhti, Hafsia Herzi, Biyouna, Esbós: En un poble, entre el nord de l’Àfrica i el Pròxim Orient, la tradició exigeix que les dones vagin a buscar l’aigua a la font que neix al cim d’una muntanya. Però un dia, Leila proposa a la resta de dones que facin una vaga de sexe fins que els homes no col·laborin en el trasllat de l’aigua fins al poble. Vídeo promocional.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any