Els Catarres parodien ara un ‘modernet’ de Barcelona

  • El grup penja una de les cançons que formarà part del nou disc, que sortirà a la venda el 29 de novembre

VilaWeb
Redacció
22.11.2011 - 11:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

De la ‘xoni’ de Castefa al ‘modernet’ de Barcelona. Els Catarres han penjat a la xarxa la cançó ‘Me’n vaig al camp‘, una cançó en forma de paròdia, a l’estil de l’exitosa ‘Jenifer’ (versió en directe, a l’Espai VilaWeb), en aquest cas sobre un ‘modernet’ de Barcelona, amb ulleres de pasta sense graduar, que decideix anar-se’n a viure al camp. La cançó formarà part del nou i primer disc del grup, que aviat sortirà a la venda, i que inclourà les cançons de la maqueta i algunes de noves.

El trio d’Aiguafreda ja ha enviat a impremta 5.000 estoigs que ells mateixos han retolat a mà, anotant-ne el número de cada exemplar. Així, doncs, cadascun d’aquests disc ses converteix en una peça única: qui ho vulgui podrà triar l’estoig que més li agradi a partir del 29 de novembre, quan el disc es posarà a la venda.

Des del principi, el grup ha optat per oferir la seva música de franc a internet, tal com explicava en aquesta entrevista amb VilaWeb, i per això ara han anunciat que els beneficis que obtinguin de la venda del disc serviran per ‘gravar més cançons per a regalar’.

El repertori del disc, que es titularà ‘Cançons 2011’ (Discmedi), inclou peces que fa temps que es poden escoltar des de la web i que conformen la maqueta del grup: l’exitosa ‘Jenifer’, ‘Potser vindré’, ‘La noia de la plaça’, ‘Instants de complaença’, ‘Els amants de Sant Joan’, ‘Tots menys tu’, ‘La festa major d’Aiguafreda’, ‘La barba’. També hi han afegit altres cançons encara inèdites, algunes defensades ja en directe, com ‘Caramelles’ i ‘Nou barris’, i altres més desconegudes, com ‘Vola amb mi’ i ‘Me’n vaig al camp’.

Enllaços
Array
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any