François Holande guanya ampliament a Catalunya Nord

  • Dl. 10 d'octubre del 2011 (matí)
    Ahir diumenge, va tenir lloc la primera volta de les primàries socialistes per elegir al seu presidenciable. A casa nostra, va guanyar François Hollande.

VilaWeb
Redacció
10.10.2011 - 06:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb un 47% dels vots, François Hollande va guanyar ahir, a Catalunya Nord, les primàries socialistes. Martine Aubry el va seguir a distància amb un 21%, seguida de molt a prop per Arnaud Montebourg amb un 18%. Podeu consultar aquí  els resultats oficials, facilitats pel propi partit socialista. El pròxim diumenge, es farà la segona volta d’aquestes primàries que han sigut un èxit pel partit.

A nivell nacional, François Hollande també ha guanyat encara que no amb tanta distancia, ja que ha obtingut un 39% dels vots mentre que Martine Aubry va obtenir un 31%. També ha sigut tercer, el que es qualifica de sorpresa: Arnau Montebourg (el més radical i més d’esquerra dels 6 candidats).

Podeu consultar, aquí, els resultats nacionals d’aquestes primàries que també dona la possibilitat de consultar els resultats per departaments. Així doncs, diumenge s’enfrontaran els dos candidats previstos en les enquestes Holande i Aubry que, segurament, tindran com a objectius principals aquests propers dies diferenciar-se més clarament (no era gaire el cas les setmane passade, excepte en rars punts concrets) tot i no barallant-se massa, o gens.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any