Feina a mitges de la Colla Vella a Màrtirs Street

  • Els rosats descarreguen el segon 5de8, però només coronen el 4de8 amb el pilar

VilaWeb
David Prats
01.08.2011 - 16:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va participar a l’actuació vilafranquina de Màrtirs Street on va plantar-hi el 5de8 i va carregar-hi el 4de8 amb el pilar. A més dels rosats també hi van prendre part els Castellers de Barcelona i Colla Jove dels Castellers de Sitges.

Cap de setmana doble per la Colla Vella dels Xiquets de Valls. La partida doblada va començar dissabte a la històrica actuació de Màrtirs Street a Vilafranca del Penedès. Una cita que curiosament per la cita de Vilanova i la Geltrú, on hi van assistir els Castellers de Vilafranca o per discrepàncies amb l’organització, cas dels Xicots i la Jove de Vilafranca no va comptar amb cap colla de la capital de l’Alt Penedès.

La formació rosada que no actuava a la Plaça de la Vall del Castell des de 1987, va arribar il·lusionada a la cita i va plantar el 5de8 a la primera ronda. Un cinc, poster més treballat que el descarregat al Grup d’Habitatges la setmana anterior, però que en la descarregada va poder-se completar amb força seguretat. A la segona ronda arribaria l’aspecte negatiu de la jornada, ja que el 4de8 amb el pilar només va poder-se coronar, a causa del despenjament de l’enxaneta i l’aixecador. Cal destacar que el castell es considera només carregat segons la normativa del Concurs de Castells de Tarragona. Per finalitzar una jornada força positiva els de Manel Urbano van cloure l’actuació amb un solvent 3de8 i dos pilars de 5 en ronda de pilars.

A Màrtirs també van actuar-hi els Castellers Barcelona que van completar el 4de8 com a millor construcció, però no van poder ni tan sols carregar el 2de7, a causa de la indecisió de la canalla. En torn de repetició els vermells van aixecar el 5de7 i el 4de7 amb el pilar. D’altra banda, la Colla Jove dels Castellers de Sitges van plantar el 3de7 amb el pilar, el 4de7 i el 3de7.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any