‘Ens veiem el dia 29!’

  • Milers d'afeccionats segueixen la rua dels campions pels carrers de Barcelona i també al Camp Nou, ple a vessar · Els jugadors els citen a tornar-se a trobar al mateix lloc el dia 29, amb la Champions

VilaWeb
Redacció
14.05.2011 - 01:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Milers de barcelonistes van rebre pels carrers de Barcelona la rua del Barça, amb tots els jugadors, en una gran festa per a celebrar el campionat de lliga. Gerard Piqué fou el mestre de cerimònies dalt de l’autocar, fent saltar i cridar els seus companys en un descapotable carregat de senyeres i banderes blaugrana. Ell mateix va destapar una ampolla de cava i va ruixar els afeccionats. Mentrestant, la resta de la plantilla el deixava xop de cervesa.

El recorregut amb autocar va durar una hora i els jugadors i tot l’equip tècnic van ser rebuts després per un Camp Nou ple a vessar, que no va parar de corejar el nom de cadascun d’ells i consignes com ‘Visca el Barça i visca Catalunya!’. Els afeccionats van embogir, en un primer moment, quan Xavi i Puyol van saltar a la gespa fent voleiar una senyera. A poc a poc, i ja amb els llums de l’estadi apagats i només amb els focus centrats en els jugadors, van anar sortint tots els campions.

Abans de res, van mantejar Guardiola una bona estona i, després, van arribar els parlaments, inaugurats pel capità, Carles Puyol. ‘Us volem agrair tot el suport en la temporada. Ens queda un últim esforç. No dubteu que ho donarem tot per estar aquí el dia 29 celebrant la Champions. Ens han atacat de totes parts. Seguirem inventant, però seguirem al que és nostre, jugant a futbol, que és el que sabem fer’, va dir. El més ovacionat, Leo Messi, va citar tothom al mateix lloc i a la mateixa hora el dia 29, amb la Champions a la butxaca. ‘Em guardo les meves paraules per llavors’, va reblar.

Records a Mou i pensant en Wembley

Xavi va defensar l’equip i va ironitzar sobre els atacs arribats de Madrid. Milito va fer un discurs que sonava a comiat i Villa va cantar una cançó amb Pinto. I Pedro i Abidal es van atrevir a parlar en català, igual que Iniesta, que ja ho havia fet en altres ocasions.

Mentre els afeccionats esperaven els jugadors, al camp hi hagué les actuacions musicals de Pirat’s Sound Sistema, Lexus, Time&Essence, Marcos Llunas, The Gruixut’s, Dr. Calypso, Teràpia de Shock i Obrint Pas. Al final, una gran traca pirotècnica per acomiadar els campions.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any