Pensadors i emprenedors se citen a València

  • S'hi organitza el TED, en què també hi participa l'escola Gavina

VilaWeb
Redacció
07.05.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Universitat Politècnica de València acull avui la primera trobada TED de la ciutat. El TED és un esdeveniment anual on pensadors i emprenedors de tot el món comparteixen inquietuds i pensaments mitjançant conferències curtes. L’Escola Gavina hi participa i s’ha preparat a fons per a l’ocasió.

TEDxValència reuneix diversos ponents, que tenen divuit minuts cadascun per a exposar les seves conferències. Així, per exemple, l’atleta paralímpica Aime Moolins parlarà de ‘L’oportunitat que ofereix l’adversitat’; el gurú de la creativitat Ken Robinson reflexionarà sobre la creativitat a les escoles; el director de la Business School Esic València, Javier Muñoz, sobre ‘El màrqueting educatiu com a eina de gestió’; el vice-president de Triodos Bank, Joan Melé, sobre ‘Diners i consciència’; i el pediatra Carlos González farà una conferència titulada ‘Alimentació infantil lliure de farinetes’.

El TEDxValència s’organitza al Saló Cub Roig de la Ciutat Politècnica de la Innovació de la UPV i a unes quantes seus, que ho segueixen per streaming: la d’escola Gavina, les seus de Gandia i Alcoi de la UPV i el Webcast de Barcelona.

‘Com a escola pionera som al costat d’aquesta iniciativa d’emprenedors de la Universitat Politècnica, no només pel que suposa de noves tecnologies sinó perquè volem que aquestes idees també es difonguen i en generen de noves’, ha dit el coordinador de secundària de l’Escola Gavina, Paco Raga.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any