Guàrdia civil i policia custodien l’aeroport de Castelló per evitar la ‘rave’

  • Milers de persones s'havien adherit a la convocatòria de la festa a Facebook

VilaWeb
Redacció
24.04.2011 - 09:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A mitjanit havia de començar una festa ‘rave’ convocada per Facebook a l’aeroport de Castelló, però aquesta nit a la instal·lació no hi havia gent ni música sinó uniformats, que custodiaven els accessos a l’aeroport per evitar que ningú hi celebrés res. A la convocatòria a través de Facebook s’hi havien adherit milers de persones, i tement que totes elles acudissin a l’aeroport, s’ha desplegat un gran dispositiu de seguretat que prohibeix el pas.

Ara per ara no sembla que s’hi hagi apropat ningú, tot i que EUPV, que donava suport a la festa reivindicativa, tenia previst de fer-hi arribar un bus. La ‘rave’ també compta amb el suport d’Iniciativa del Poble Valencià.

La iniciativa de la festa, nascuda arran de la controvertida inauguració de l’aeroport, sense avions, convidava a visitar les instal·lacions i a fer-hi ‘barbacoes, menjar-se ‘la mona’ o aixecar el catxirulo’. Segons els promotors, la festa volia ‘aprofitar l’oportunitat brindada pel president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, en inaugurar un aeroport sense ni avions ni permís de navegació’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any