Lax’n’Busto: ‘Fer un simfònic és la màxima aspiració en música’

  • Enguany celebra el vint-i-cinquè aniversari · Ha publicat en disc un concert amb orquestra, que portarà al Liceu el 15 d'abril

VilaWeb
Redacció
21.03.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Han passat vint-i-cinc anys des que Lax’n’Busto va publicar ‘Vas de punt o què’, el seu primer disc. Des d’aleshores no ha deixat mai ni l’escenari ni els discs. Però en aquest any tan especial ha volgut publicar un disc també força especial: un enregistrament del concert amb l’orquestra de cambra de l’Empordà sota la direcció de Joan Albert Amargós. A ‘Simfònic’, el pop-rock de les cançons més clàssiques del grup es fusiona amb violins i contrabaixos. Diuen que sempre havien volgut tirar endavant un projecte com aquest perquè ‘fer un simfònic és la màxima aspiració en música’, segons el guitarrista, Pemi Rovirosa, en aquesta entrevista de VilaWeb TV.

Rovirosa i Salva Racero, el cantant des de fa cinc anys de Lax’n’Busto, expliquen el perquè d’aquest disc, que el 15 d’abril el grup defensarà a l’escenari del Liceu de Barcelona, i fan un repàs de la trajectòria grup. A banda, podeu sentir la interpretació que fan a l’espai VilaWeb de dues cançons de ‘Simfònic’, ‘Vas tot sol‘ i ‘Les nits del Liceu‘.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any