Trenta anys programant jazz

  • El trentè Festival de Jazz de Terrassa comença avui amb Tom Harrell, Kenny Barron i Dave Douglas

VilaWeb
Redacció
16.03.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els principals artistes de jazz de casa nostra i músics de primera fila de rang internacional s’aplegaran aquests dies a Terrassa, que serà l’escenari del trentè Festival de Jazz. Tom Harrell Quintet obrirà demà, oficialment, el festival amb un concert a la Nova Jazz Cava, on presentarà l’últim disc, ‘Roman nights’. Però la música començarà a sonar avui mateix, amb l’actuació de Jazzpirit i Josep M. Farràs.

Entre avui i el 3 d’abril es faran a Terrassa una trentena d’actuacions de jazz, en totes les variants. Heus-ne ací unes quantes, que espigolem del programa: Horacio Fumero Trio; Martí Serra Quartet, que presentarà el disc ‘Tea Time’ publicat fa pocs mesos; Jordi Rossy Quintet, que actuarà diumenge amb Seamus Blake i Ben Street; Chamorro Quartet i Andrea Motis, que presentaran el disc ‘Joan Chamorro presenta Andrea Motis‘; Kenny Barron; Dave Douglas amb Brass Ecstasy; el saxofonista valencià Perico Sambeat (enguany ha obtingut el JazzTerrassman), que actuarà amb la Flamenco Big Band…

A més a més, durant el festival es farà el cinquè aplec internacional de Lindy Hop i Balboa; hi haurà una cercavila pels carrers de la ciutat; exposicions; jazz amb joves talents; jam sessions; projecció de documentals; i, diumenge, el multitudinari Pícnic Jazz al Parc Vallparadís. Al pícnic, hi haurà la fira del disc i hi actuaran la Locomotora Negra, Toni Solà Quartet amb Josep M. Farràs i Dwayne Dopsie amb The Hellraisers.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any