Eina converteix en cançons ‘L’estat i la revolució’ de Lenin

  • Avui presenten el nou disc a la sala Rocksound de Barcelona

VilaWeb
Redacció
11.03.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Eina, grup successor d’Inadaptats, acaba de publicar el segon disc, que es distribueix amb la revista Enderrock d’aquest mes de març, i que el grup presentarà avui en un concert a Barcelona. Després del final de l’històric grup de Vilafranca del Penedès, els seus membres van emprendre una nova etapa, sota el nom d’Eina, i s’han dedicat a posar música a alguns llibres. El primer disc va ser ‘L’art de la guerra’, una versió musical de l’obra del militar xinès Sun Tzu. I ara han posat música i lletra a ‘L’estat i la revolució’ de Vladímir Ilitx Uliànov, Lenin, publicat l’any 1917.

A ‘L’estat i la revolució’ ‘Lenin analitza el paper real de l’estat, com funciona i a qui serveix. L’estat, tal com el coneixem, és una màquina de guerra al servei de la classe que el controla, que és la burgesia’, diu Àlex Vendrell, cantant i lletrista. Vendrell, Bull, Thrashoo, Cholbi i Oriol han convertit el llibre en nou cançons de rock, punk i hardcore amb algunes bases electròniques i de hip-hop.

‘Tenim més del quaranta per cent del jovent català sense feina, tractat com a excedent, com a deixalles, per un sistema incapaç d’aprofitar tota aquesta força productiva i creativa en benefici comú’, diu el grup en aquest comunicat publicat al bloc, on també es pot sentir la cançó ‘Política i rock‘. Una altra de les cançons del disc és ‘Estat de xoc’, seleccionada com a primer senzill (videoclip).

La banda presentarà les cançons de ‘L’estat i la revolució’, per primera volta, avui a les deu del vespre, a la sala Rocksound de Barcelona.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any