Els geganters de Prats de Lluçanès comencen a celebrar els 25 anys

  • Un concert amb Obrint Pas, Brams, la Iaia i Iceworld serà l'acte central

VilaWeb
Redacció
11.02.2011 - 12:39

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els gegants de Prats de Lluçanès, Vicenç i Àgata, celebren aquest 2011 els 25 anys, per aquest motiu la colla gegantera ha organitzat activitats al llarg de l’any per commemorar l’aniversari i acostar els gegants al poble.

La pròxima activitat, del 28 de febrer al 4 de març, serà la visita al Club de jubilats Sant Jordi i al mes de gener ja van visitar les dues escoles de primària de Prats per explicar als nens les característiques de la parella de gegants i l’activitat de la colla.
El plat fort de la celebració serà el dia 18 de juny quan es farà la trobada de gegants on hi ha previst que hi participin 25 colles a més de bastoners i grallers, aquell mateix dia a la nit es farà un concert amb Obrint Pas, Brams, La iaia i Ice World.
A l’octubre faran un dinar amb l’objectiu de reunir tots els que d’alguna manera i en algun moment o altre han participat amb la colla. També està prevista l’edició d’un llibre fotogràfic sobre la història de la colla gegantera que es presentarà per Santa Llúcia, coincidint amb la fira que es fa al mateix municipi. Els geganters, també seran actius en altres activitats que es fan al poble i a la comarca com el Carnestoltes, el Correllengua i participaran en més trobades geganteres d’arreu. (LR)

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any